Laatste seizoen voor trainer Ben Vis bij ASC Waterwijk.

Waterwijk en Ben Vis gaan komende seizoen uit elkaar. Na drie jaar wil  de club dat weer  een frisse wind gaat waaien binnen de selectie.

De coach had er graag nog een seizoen aangeplakt maar dat gaat dan toch niet gebeuren. De spelersgroep was zeer tevreden over de trainer die vorige seizoen een mooi seizoen doormaakte in de zaterdag tweede klasse B. Dit seizoen loopt het wat minder maar de tweede competitiehelft is de ploeg goed begonnen met winst tegen DESTO. De oefenmeester wil met zijn ploeg toch zo hoog mogelijk eindigen en gaat er dan ook voor de volle 100 procent. voor.

Ambities.

Vis wil graag verder als trainer en gaat kijken of hij voor komend seizoen weer een club kan vinden waar de ambities hoog zijn. Of zijn assistent Ron Stoffels straks ook weer samen gaat werken met de coach zal dan blijken.

foto: Links Ron Stoffels,rechts Ben Vis zullen ze komend seizoen weer samenwerken?.

Geschreven door