SC Buitenboys ontvangt koploper CSW en wil stunten

In de tweede klasse B kan Buitenboys op eigen veld voor een verrassing zorgen als men het moet opnemen tegen CSW uit Wilnis. Het team van Mark Steur speelde vorige week een van haar slechtste wedstrijden maar wil zaterdag voor een stunt zorgen.

Gemotiveerd.

In diezelfde afdeling krijgt Waterwijk bezoek van EDO (U) een ploeg die slechts een puntje meer heeft als de Almeerders maar wel een duel meer speelde tot nog toe. Trainer Ben Vis zal zijn team ongetwijfeld de opdracht meegeven om snel zaken te doen. Na een ontspannen weekend in Spanje zal de ploeg uit Almere zeer gemotiveerd aan de start beginnen en mogelijk drie punten aan dit duel over houden. 

In een flo.

In de derde klasse C krijgt FC Almere bezoek van het Baarnse TOV. De ploeg van Sandor Augustijn heeft een prima trainingsweek achter de rug (foto) dus dat zal dan z’n vruchten af moeten werpen. De ploeg uit Almere-Haven zit in een aardige flo en wil dit graag zo houden. Bij winst zou zou men in de buurt kunnen blijven van de drie koplopers. Met een fitte selectie moet dat mogelijk zijn.

Winst belangrijk.

In de 4e klasse D zit Forza Almere even in een dip,de ploeg van Wim Vinck verloor de laatste duels en staat nu op een degradatieplaats. Hier zal snel verandering in moeten komen wil men straks niet voor nacompetitie voor degradatie in aanmerking komen. Zaterdag komt Hertha op bezoek dat nummer twee staat. Lijkt weer geen makkelijk opgave voor Forza maar winst zou de ploeg weer moed geven om op de ranglijst te stijgen. 

Later meer over deze duels.

Geschreven door