Dood paard maakt Stand-Up

TWOMANSHOW: ontregelend, hilarisch, filosofisch en fysiek

Op de site van de Amsterdamse theatergroep Dood Paard staat dat Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk ‘met gezonde doodsverachting’ stand-up gaan maken. Stand-up? Dat zie je niet zo vaak in Corrosia Theater, Expo & Film. Wel op dinsdag 4 april om 20 uur.

Stand-up op de Dood Paard manier

Dat wordt stand-up op een ongeziene en onvoorziene manier, gemaakt en gespeeld door twee doorgewinterde toneelspelers. Ze maken er een onemanshow voor twee van. Stand-up door twee mannen die beiden niet met goed fatsoen een mop kunnen tappen. Toch gaan ze de uitdaging aan om de lachwekkendheid van hun leven te delen met het publiek.

Een ontregelende theateravond

Verwacht een onverwachte avond die het huidige tijdsgewricht met humor te lijf gaat. Ontregelend, hilarisch en filosofisch. Je wordt getrakteerd op een mix van fysiek gestuntel in de beste traditie van de grote slapstick- en clownsnamen, sterk taalspel, metagrappen en achteloos gepresenteerde (levens-)wijsheden. Volgens de Theaterkrant excelleren Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk in Twomanshow als redders van de lach. En de grootste grap is uiteindelijk het leven zelf, dus het wordt toch nog leuk!

Kaarten kopen

Parkeren in Almere Haven is gratis en kaarten koop je via www.corrosia.nl. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater terecht.

Geschreven door