Het Gesprek: nieuw programma op Omroep Almere

We zijn bij Omroep Almere het programma “Het Gesprek” begonnen. Bekende en onbekende Almeerders krijgen gelegenheid om aan te schuiven in de studio.

De opnames worden dan opgenomen in de radio programmering als ook komen ze beschikbaar op de website onder interviews. Als ook worden de politieke gesprekken op video opgenomen en zijn dan ook beschikbaar via de video/tv stream en in gemist op de website.

Alle onderwerpen kunnen behandeld worden van politiek tot levensbeschouwingen. Wil je een uitnodiging voor een opname? Simpel stuur een email naar cor.toorenburg@omroepalmere.nl en we gaan kijken naar een plek (datum en tijd) voor de opname, deze zijn in de studio’s in Muziekwijk

De redactie kijkt dan met wie je het gesprek hebt en in welk programma het kan worden uitgezonden.

Wij verzorgen doelgroep programma’s en juist ook die groepen die zich weinig vertegenwoordigd voelen.

Geschreven door