Passionkruis, concert en paaswake bij De Zuiderpoort in Almere

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. De Zuiderpoort in Almere doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op 1 april 2023 is er in De Zuiderpoort een concert van Chapter4. Het concert heeft het thema van The Passion: Uit liefde voor jou,en begint om 20:00u. Je bent hartelijk welkom, boek van tevoren wel even je ticket(s).

Op dezelfde dag wordt er op het ‘s Hertogenboschplein ook een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden en een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 15:00u en 18:00u. Er is koffie en thee, en er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk. Tevens is er in de kerk een presentatie over de werken van de Geest. 

Datum: 1 april 2023
Locatie: ‘s Hertogenboschplein
Tijdstip: 15:00u (paaswake), 20:00u (concert)
Meer info en aanmelden concert: https://zingenindekerk.nl/evenementen/chapter4-almere/

Geschreven door