Winteractie allGo: voor € 1,- met de bus

Het is winter! Vervoerder allGo wil haar reizigers verrassen met een beetje wintermagie.

Daarom is er tot en met zondag 6 maart het Winter Wonder Ticket. Dit ticket koop je al vanaf € 1,-. Dus of je nu naar de stad, de bioscoop of vrienden gaat: pak de bus vanaf €1,- en geniet van magische wintertripjes! 

Winter Wonder Ticket

Met het Winter Wonder Ticket kan je een half uur reizen voor € 1,-. De ticket is geldig in alle bussen van allGo. Reis je met de R-net bus, dan is het kaartje richting Amsterdam geldig t/m halte Almere Strand. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig t/m halte Vogelweg. Het ticket is op doordeweeks dagen te gebruiken na 18.00 uur en in het weekend de gehele dag. Je koopt een ticket via de allGo app. 

Kras&Win uitdeelactie

Naast het actieticket, deelt allGo deze week Kras&Win kaarten uit aan reizigers. Op donderdag 17 februaristaat de vervoerder van 14.00 tot 18.00 uur op busstation ’t Oor. En op zaterdag 19 februari van 13.00 tot 17.00 uur op busstation Almere Centrum. 

Met de Kras&Win tickets worden er leuke prijzen weggegeven, zoals een dinerbon, fashioncheque en bioscoopbon. Daarnaast deelt allGo warme chocolademelk en handwarmers uit. Nu er nieuwe versoepelingen aangekondigd zijn, wil allGo reizigers weer welkom heten in het OV. Daarnaast bedankt de vervoerder de reizigers die tijdens de lockdown met de bus zijn blijven reizen.

Meer informatie over het Winter Wonder Ticket vind je op allgobus.nl/winterticket

Geschreven door