Ryan Smart komend seizoen hoofdtrainer ASC Waterwijk

Nadat de huidige trainer Ben Vis en de technische commissie van Waterwijk besloten hadden om komend seizoen niet verder met elkaar door te gaan is men bij Waterwijk er snel in geslaagd om een nieuwe oefenmeester te vinden voor de Almeerse tweedeklasser.

Waterwijk wil een nieuwe weg inslaan en vond binnen de club Ryan Smart die al jeugdtrainer was bij de Almeerse club. Smart kent de club al jaren en was zeer verheugd dat men bij hem uitkwam. De nieuwe hoofdtrainer gaat samenwerken met Michael van Mouwerik als assistent. Ook van Mouwerik is geen onbekende bij de club en speelde daar vele jaren en was ook al trainer bij Waterwijk. Tevens was hij ook assistent trainer onder Smart en dat krijgt nu weer een vervolg. Met de vele talenten die er bij Waterwijk spelen zal daar de basis liggen waar mogelijk is een goede doorstroming door te voeren.

De club is verheugd met dit tweetal en heeft veel vertrouwen in deze combinatie en wenst het tweetal dan ook veel succes in het komende seizoen.

De huidige trainer/coach Ben Vis heeft aangegeven om met zijn ploeg dit seizoen alles in het werk te stellen om nog een periode te behalen of misschien nog meer. Zaterdag kan men hierin de eerste stap zetten als men BFC uit Bussum ontvangt op sportpark Rie Mastenbroek, de aanvang van dit duel is 15:00 uur.

Later uiteraard een verslag van deze wedstrijd op Omroep almere.nl

Foto: Rechts hoofdtrainer Ryan Smart en links zijn assistent Michael van Mouwerik.

Geschreven door