SC Buitenboys in thuisduel onderuit tegen Benschop.

Op sportpark Polderkwartier heeft Buitenboys het af laten weten en verloor met 0-1 van het bezoekende Benschop vorige week verloor de ploeg van Mark Steur  van koploper CSW ditmaal moest men haar meerdere erkennen in Benschop dat veel lager op de ranglijst staat.

De eerste helft was in een laag tempo en had maar weinig spectaculaire momenten. Diverse schoten waren er wel maar beiden doelverdedigers konden hun doel nog schoon houden. Buitenboys speelt momenteel niet de sterren van de hemel en is geen schijn van de eerste competitiehelft. Veel passes komen niet aan en het overleg is ook veel minder.

Matige 2e helft.

Na de rust kwam er meer lijn in het spel van de Almeerders maar de zuiverheid was er nu ook niet en Benschop kreeg veel ruimte om het duel naar zich toe te trekken. Dat men de 0-1 scoorde was dan ook een logisch gevolg van het wedstrijdverloop.

Het verdere verloop was van matig niveau en kregen beide partijen maar weinig mogelijkheden voor een beter resultaat dus bleef het bij de 0-1 en liet Buitenboys het deze middag weer afweten. De in het begin zo goed begonnen ploeg van Steur zit momenteel even in een dip en hoopt men straks de draad weer op te pakken.

In de komende wedstrijd tegen en bij PVCV kan men dat bewijzen.

Interview Met Dennis Verwer de nieuwe trainer vanaf het komende seizoen.

[audio_player id=32871]

Geschreven door