Vandaag geen landelijke bus stakingen

De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. De komende weken wordt er door een deel van de buschauffeurs en machinisten van Keolis gestaakt. Op deze pagina vind je een overzicht voor de geplande stakingsdagen.

Vandaag 29 maart en 30 maart zijn er GEEN stakingen, er zijn onderhandelingen. Er staan nog diverse data op de agenda waarop er gestaakt kan worden

  • Maandag 3 april 2023
  • Woensdag 5 april 2023
  • Vrijdag 7 april 2023

We weten pas op de dag van de staking zelf wat de precieze gevolgen van de staking zijn geeft de woordvoerder aan. Dan horen wij namelijk welke medewerkers deelnemen aan de staking en welke niet. Hou er rekening mee dat jouw trein of bus niet rijdt. We adviseren je om tijdens de staking ander vervoer te zoeken. Momenteel hebben we niet meer informatie dan op deze pagina staat.

Er wordt gestaakt bij de vervoerders Arriva, EBS, Keolis, Qbuzz, RET en Transdev. Bij de NS en in het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt niet gestaakt.

Geschreven door