Voorbeschouwing amateurvoetbal Almere 11 en 12 maart 2023

Zaterdag weer een volledig programma voor de Almeerse voetbalclubs, er zijn weer aardige wedstrijden gepland dus de voetballiefhebber kan weer gaan genieten bij hun favoriete club.

In de lift.

In 2e klasse B krijgt ASC Waterwijk in een uitwedstrijd te maken met vv Benschop dat vorige week Buitenboys met 0-2 versloeg. Waterwijk zit weer in de lift en wil het seizoen mooi afsluiten met mogelijk een prijs. Bij winst vindt men weer wat meer aansluiting met de top in deze klasse.

SC Buitenboys zit in dezelfde klasse momenteel even minder in de wedstrijd en zal ongetwijfeld willen winnen van PVCV. Deze tegenstander staat in de onderste regionen en moet punten gaan pakken om wat plaatsen te kunnen stijgen. Bij winst zou Buitenboys als middenmoter weer wat naar boven kunnen kijken.

Winst erg belangrijk.

In de 3e klasse C kan FC Almere op eigen veld bij winst goede zaken doen voor de 2e periode. vv Hees is hier de koploper met zes punten meer dan Almere. Na het gelijkspel vorige week(2-2) in de slotfase moet winst op AH ‘78 mogelijk zijn. De heenwedstrijd werd door de ploeg uit Huizen met 1-0 destijds gewonnen. Kansen dus voor de ploeg van trainer Augustijn.

In de 4e klasse D komt Forza Almere maar steeds niet los, er werden diverse nederlagen geleden wat resulteerde in de voorlaatste plaats op de ranglijst. Winst op BVV ‘31 zal de ploeg goed doen en stimuleren om beter te presteren en beter als de laatste weken.

Later meer over deze duels op onze sportpagina.

Geschreven door