Casa Casla organiseert samen met CBA een infoavond over de Burgerbaan

Het is een open discussie over een hoe een proefperiode voor een burgerbaan eruit moet zien.

Er komen diverse sprekers, Omroep Almere zal van de avond een live opname verzorgen welke later via de website is terug te bekijken. Lukt het niet om aanwezig te zijn, wel geïnteresseerd kijk dan binnenkort op de site.

Samen

Het Clienten Beraad Almere (CBA) is in 1992 opgericht om samen de belangen te behartigen van Almeerders met een laag inkomen. Waar eerst Almeerse organisaties afzonderlijk in gesprek waren met de gemeente, werken sinds 1992 uitkeringsgerechtigden en maatschappelijke organisaties samen in het CBA.

Bezoek de website van het CBA voor meer informatie en kijk wat zij misschien voor u kunnen betekenen.

https://cba-almere.nl/category/beraadsgroep/

Geschreven door