Dagbesteding ‘Weet hoe je Leeft!’ gaat groen op weg!

Stichting Weet hoe je leeft! is veel meer dan een dagbesteding. Het is ook een groene ontmoetingsplaats voor de wijk en een broedplaats. Met de aanschaf van 3 nieuwe elektrische zorgbussen maakt Stichting “Weet hoe je Leeft!” het verschil in onze samenleving!

Alle mensen met een hulpvraag zijn welkom bij Stichting Weet hoe je leeft! Zij bieden dagbesteding, leer- en werkplaatsen en advies over zelfstandig wonen. Van huishoudelijke taken tot het kweken van met liefde geteelde groenten en fruit of het repareren van fietsen – Weet hoe je Leeft! biedt voor iedereen dié hulp en begeleiding die hij of zij nodig heeft voor het verwezenlijken van hun droom. Weet Hoe Je Leeft! gaat uit van inclusie: niemand blijft achter.

Voor kwetsbare deelnemers is ook passend en verantwoord vervoer nodig. Daarom is de Stichting de samenwerking met Stichting Groen Op weg aangegaan. Deze Stichting biedt zorginstellingen, dagbestedingen en gemeenten groen, eerlijk en inclusief zorgvervoer op een non-profit basis.

Directeur Jolanda van Adrichem vertelt “bij Weet hoe je Leeft! hebben wij duurzaamheid, lokaal voedsel en participatie hoog in onze visie en missie staan. Daarom zijn wij heel blij dat onlangs, in samenwerking met Stichting Groen op Weg, 3 elektrische 9-persoonsbussen konden worden aangeschaft.”

Met deze bussen worden deelnemers aan de dagbesteding en buitenschoolse opvang naar en van de dagbesteding vervoerd. Ook worden regelmatig leuke uitjes met de deelnemers georganiseerd, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van het groene vervoer. Iedereen er trots op dat dit nu in duurzame elektrische bussen kan plaatsvinden!

“Weet hoe je Leeft!” biedt ruimte aan Almeerse ondernemers, die groene en sociale initiatieven omarmen en hun focus leggen op inclusie, door hun logo op de bus te kunnen laten plaatsen. Zo zijn we samen groen op weg!

Meedoen? Neem snel contact op Stichting “Weet hoe je Leeft” en stuur een email naar info@weethoejeleeft.nl

Geschreven door