De 5 must haves voor vrouwen op tassen gebied

Veel vrouwen hebben niet één, maar meerdere tassen in hun collectie. Tassen zijn niet alleen geschikt voor verschillende gelegenheden, maar kunnen ook dienen als fashion statement en passend bij de outfit. Als vrouw zijnde is het daarom belangrijk om de juiste tassen in huis te hebben. In dit artikel delen we de 5 must haves voor vrouwen op het gebied van tassen, zodat je altijd de juiste tas bij de hand hebt. Want laten we eerlijk zijn, een outfit is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende tas. Waar de meeste mannen vaak maar één tas hebben, die overigens ook nog eens puur voor praktische doeleinden is bedoeld, geldt dit voor vrouwen niet. Tassen die vooral populair zijn, zijn de tote bag voor naar het werk, maar ook doen aktetassen het bij veel vrouwen goed.

De handtas

Een handtas is een tijdloos item dat bij elke outfit past. Kies voor een tijdloze kleur zoals zwart, bruin of cognac, zodat je hem bij elke outfit kunt dragen. Een handtas is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat je er voldoende spullen in kwijt kunt en hij gemakkelijk mee te nemen is.

De clutch

Een clutch is de perfecte tas voor een avondje uit of een chique gelegenheid. Kies voor een clutch in een opvallende kleur of met een bijzondere print, zodat je een statement maakt. Een clutch is klein en compact, maar groot genoeg voor je telefoon, portemonnee en lipstick. Heb je een wat minder formele setting, dan kun je ook kiezen voor een telefoontasje voor dames, ideaal voor een avondje uit of voor naar het strand.

De rugzak

Een rugzak is ideaal voor dagjes weg, citytrips en reizen. Het is een comfortabele manier om al je spullen mee te nemen en je hebt je handen vrij. Kies voor een rugzak van goede kwaliteit en met voldoende vakjes, zodat je alles georganiseerd kunt meenemen. Het grote voordeel van deze tas, is dat hij vrijwel overal en altijd te gebruiken is. Dus ga je op vakantie, een dagje weg of gewoon naar je werk? De rugzak is de ideale tas voor zowel mannen als vrouwen.

De crossbodytas

Een crossbody tas is een handige tas voor onderweg, omdat je hem schuin over je lichaam draagt en je handen vrij hebt. Ideaal voor drukke dagen waarop je veel moet doen en geen zin hebt om een zware tas mee te slepen. Kies voor een crossbody tas in een leuke kleur of print, zodat je een statement maakt. Kortom, keuze genoeg dus!

De tote bag

We hebben hem natuurlijk al even genoemd, maar een tote bag is een ruime tas die perfect is voor boodschappen, werk, een dagje strand of een picknick in het park. Kies voor een tote bag in een lichte kleur of met een zomerse print, zodat je helemaal in de vakantiestemming komt.

Door deze 5 must haves in huis te hebben, ben je altijd voorbereid op elke gelegenheid. Zorg voor kwalitatief goede tassen, zodat ze lang meegaan en je er jarenlang plezier van hebt.

Geschreven door