Omroep Almere start binnenkort met AlmereTV.online, Kom jij helpen

De volgende stap gaat Omroep Almere zetten. Een TV stream te benaderen simpel via Internet. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die via ons computernetwerk de programmas willen samenstellen.

Wij beschikken over een eigen servernetwerk in het datacenter te Doetinchem. Via ftp verbindingen krijg je toegang en kun je in een speciaal software programma de uitzending plannen. Dit kan allemaal vanuit je eigen thuis omgeving. De redactie gaat zelfstandig te werk. We hebben veel werk uit het verleden die willen we brengen omdat Almere nog niet zo oud is. Maar als stad hebben we toch een geschiedenis.

Maar we willen het team ook uitbreiden met vrijwilligers die zelf op pad gaan en videopresentaties maken. Ook komen er diverse studio programmas op de stream, van politiek tot entertainment.

Lijkt het jou nu leuk om iets te doen voor de stad, wil je je ontwikkelen, ben je handig met computers, heb je tijd? dan zijn we opzoek naar jou. Stuur een mail naar hrm@omroepalmere.nl

In de moderne tijd zoeken steeds meer kijkers via het internet hun informatie. Het traditionele radio beluisteren en TV programmas bekijken van het nieuws om 20.00 uur ligt achter ons. We kijken wanneer wij het willen. Daarom staan de programmas ook bij ons in uitzending gemist.

Voor hen die de programmas op de TV willen bekijken, dat kan straks heel makkelijk. zet AlmereTV.online in de zoekbalk en u heeft gelijk ons TV kanaal. Advies, zet hem gelijk in de lijst. De stream is zo ontworpen dat hij uw volledige beeld vult.

Geschreven door