Spannende wedstrijden voor Almeerse amateurclubs

Zaterdag zijn er weer aardige wedstrijden te spelen voor de Almeerse clubs. Zo krijgt in de tweede klasse ASC Waterwijk sv Maarssen op bezoek en voor Waterwijk is winst erg belangrijk gezien de kansen in de tweede periode. Waterwijk strijdt met Victoria en BFC voor een ticket voor de nacompetitie, ook ligt Breukelen nog op de loer.

Lijfsbehoud.

Stadgenoot Buitenboys voetbalt ergens anders voor en dat is lijfsbehoud in deze klasse. Winst zal voor de ploeg van interim coach Dennis Verwer van groot belang zijn. De Almeerders ontvangen zaterdag sv Loosdrecht en zullen de punten in eigen huis moeten houden.

Vierde plek.

Een klasse lager speelt FC Almere tegen Olympia ‘25 dat nog kansen heeft om nacompetitie te halen. FC Almere speelt nadat men vorige week fors verloor eigenlijk nergens meer voor ,of het moet de vierde plek zijn die mogelijk nog recht geeft op nacompetitie. Al met al wil men in Almere-Haven alles geven om zo hoog mogelijk te eindigen.

Forza Almere zit in de hoek waar de klappen vallen want het team staat momenteel op een degradatieplaats en is het zaak om snel wedstrijden te winnen. De Almeerders zijn er zich van bewust en willen zatertdag de winst in eigen huis houden tegen FC Amsterdam dat onderaan staat in 4D.

De vrouwenteams hebben zaterdag een vrije dag.

Geschreven door