Gary Bouwmeester is komend seizoen bij Forza Almere te bewonderen

Waterwijk gaat aan het einde van het seizoen afscheid nemen van 1e elftalspeler Gary Bouwmeester. De routinier wil bij Forza Almere graag nog een paar seizoenen alles geven. De slimme spits die bij diverse clubs actief was moest een moeilijke keus maken om tot deze beslissing te komen.

Enthousiast.

De bij sv Sloterdijk begonnen speler doorliep diverse gerenommeerde clubs zoals: DCG,Beursbengels,AGB,FC Almere om er maar een paar te noemen. Bouwmeester over zijn beslissing: “Ik werd dit seizoen benaderd door diverse clubs dus dat zet je dan wel even aan het denken, maar met m’n 36 jaar moet je ook kunnen zeggen: het mag nu wel even wat minder.” Ik ben nog steeds super enthousiast en in goede conditie dus dat is wel oke, verder is het complex van Forza Almere ook dicht bij huis en dat is ook niet verkeerd “,aldus de spits die bij ASC Waterwijk dit seizoen ook weer een belangrijke rol speelt. 

“ Zoals bekend is Waterwijk zaterdag 1 een echt vriendenteam die daarnaast ook gewoon presteert op tweede klasse niveau. De eerste seizoenshelft waren er wat blessures ( waaronder ikzelf) en positiewisselingen, het liep gewoon niet waardoor we in de winterstop ergens onderaan stonden. Na onze trip naar valencia in de winterstop hebben we 2e seizoenshelft alle koppen weer bij elkaar gestoken en geen wedstrijd meer verloren waardoor we dit seizoen nog met een periode kunnen eindigen en net als vorig seizoen de play offs zullen ingaan voor promotie naar 1e klasse. Maar eerst natuurlijk de periode pakken “.

Nieuwe uitdaging.

Komend seizoen gaat Gary Bouwmeester dus bij Forza Almere aan de slag dat degradatie niet meer kan ontlopen. ” De vijfde klasse lijkt me ook mooi om deze club weer omhoog te helpen en snel weer het verloren terrein te heroveren. Daarbij komt dat Forza nog meer spelers bij de selectie krijgt die op hoog niveau gespeeld hebben dus zal dat ook een mooie stimulans zijn om goed te gaan presteren”.

AFSCHEID Waterwijk

“ In eerste instantie had ik nog gedacht: ik ga nog een jaar verder bij Waterwijk, dat is ook wat al m’n teamgenoten graag zouden willen. Maar ze begrijpen de keuze dat ik op een lager niveau ga voetballen. Heb de afgelopen twee seizoenen zo’n hechte band gekregen met de club Waterwijk met de voorzitter en heel het bestuur, de fysio Ron Grosze Nipper en kantine beheerder Wilfred kan er daarnaast nog 30 opnoemen waarmee ik een goeie band heb gekregen en altijd zo zal blijven maar belangrijkst is wel dat niemand dit elftal zal vergeten van Waterwijk want heb dit nooit meegemaakt met een voetbal elftal die ik gelukkig nu mijn vrienden mag noemen. Van uitgaan met z’n allen op de grote markt naar festivals, verjaardagen, huisfeestjes, kantine afsluiten bij de tegenstanders, 2 jaar naar Valencia geweest. Echt een van de mooiste tijden van m’n leven “ aldus Gary Bouwmeester die eerst nog met Waterwijk de 2e periode wil pakken en misschien dan ook nog mooie wedstrijden in de nacompetitie spelen voor een plek in de eerste klasse.

archieffoto: Gary Bouwmeester is een FC Almere speler weer eens te snel af.

Geschreven door