Interviewreeks met politici van start bij Omroep Almere

Een goed gesprek met… onder die noemer start Omroep Almere een gloednieuwe serie interviews met bestuurders en politici. In de komende maanden worden verschillende gesprekken opgenomen in de studio van Omroep Almere.

Het spits wordt afgebeten door Kees Ahles, wethouder van Leefbaar Almere. “We laten de persoon achter de politicus zien, de mens achter de bestuurder. Het gaat nu eens niet over zware inhoudelijke dossiers of ingewikkelde discussies”, aldus samensteller en presentator Sven van der Burg. “We leggen de focus op de drijfveren, wat beweegt iemand om in de politiek te gaan. Waar komen de idealen vandaan wat is iemands achtergrond en hoe kijkt een bestuurder naar de samenleving en de stad?”

De serie opent met de nieuwe wethouders die in deze periode voor het eerst aan het roer staan, vervolgens komen de andere wethouders aan bod en daarna de fractievoorzitters. Sven van der Burg: “Iedere week een nieuw goed gesprek, we hopen dat deze meer persoonlijke invalshoeken aanslaan bij de geïnteresseerde Almeerder, mooi om te maken is het in ieder geval.”

Een goed gesprek met…wordt vanaf maandag 22 mei 2023 wekelijks uitgezonden op www.omroepalmere en is te bekijken via https://almeretv.online

Afl.1 Een goed gesprek met wethouder Kees Ahles:

https://omroepalmere.nl/2023/05/22/een-goed-gesprek-metwethouder-kees-ahles-video/

Geschreven door