Getuigen gezocht van steekincident

Nabij een evenemententerrein bij de Esplanade vond op 29 mei een steekincident plaats, waarbij twee mannen gewond raakten. Kort daarna konden agenten drie verdachten in de omgeving aanhouden.

Rond 20.30 uur kregen agenten de melding dat twee mannen op straat waren gestoken. Toesnellende agenten zagen drie verdachten wegrennen en hielden de mannen – in de leeftijd van 20 t/m 26 jaar – aan. Zij werden overgebracht naar het bureau voor onderzoek en verhoor.

Gewonden

Een 27-jarige man ligt nog in het ziekenhuis met onbekend letsel. De andere gewonde, een 21-jarige man, kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Getuigen met informatie en/of beelden wordt gevraagd om contact op te nemen met de recherche via tel. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via tel. 0800-7000.

Geschreven door