Helen Parkhurst bestaat 25 jaar, dat moet gevierd worden

25-jarig bestaan Helen Parkhurst

Het is zover, de inschrijving voor de HP reünie is nu geopend. Op zaterdag 30 september tussen 13:00 – 23:00 uur organiseert Helen Parkhurst een reünie voor oud-leerlingen en (oud-)medewerkers om het 25-jarig bestaan te vieren, aldus de woordvoerder

Deze reünie wil je niet missen

Tijdens de reünie kan je in de aula gezellig bijpraten en herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en drankje. Ook zullen er gastlessen en meet & greets plaatsvinden met verschillende (oud-)docenten. In de avond, vanaf 18:00 tot 23:00 uur, is er voor medewerkers en oud-medewerkers tijd om gezellig samen bij te praten met daarbij heerlijke gerechtjes. Als aandenken voor thuis kan er nog een leuke (groeps)foto gemaakt worden in onze photobooth.

Bestel jouw ticket!

Zorg ervoor dat jij erbij bent en bestel nu vast jouw ticket voor deze dag en/of avond.
Een tijdige aanmelding helpt bij een goede organisatie en inkoop.

Klik hier om je in te schrijven en verzeker jezelf van toegang tot deze dag en/of avond.

Ze zien jullie graag op zaterdag 30 september 2023

Ze zien jullie graag allemaal op jullie reünie! Samen maken jullie er een onvergetelijke dag van!

Geschreven door