SC Buitenboys zal tegen PVCV weer volle bak moeten gaan

Het Almeerse SC Buitenboys gaat zaterdag zijn tweede na-competitiewedstrijd in voor lijfsbehoud in de zaterdag tweede klasse. Tegen PVCV dat vorige week ook won zal geen gemakkelijke kluif worden. Bij winst van de Almeerse ploeg volgt dat later nog een wedstrijd die dan ook gewonnen moet worden.

Veel vertrouwen

Buitenboys-trainer Dennis Verwer kijkt met veel vertrouwen uit naar het duel van zaterdag. ”Na een moeilijke periode hebben we nu vijf duels op rij niet verloren, met drie knappe overwinningen en twee gelijke spelen is het zelfvertrouwen enorm gegroeid, er hangt een positieve sfeer en de ploeg is bereid om alles voor elkaar te geven, de voorbereiding op deze wedstrijd is niet anders dan voorgaande duels,scherp en fanatiek trainen en na afloop in de kantine werken aan de teamspirit,dit maakt dat we zaterdag met de borst vooruit deze wedstrijd ingaan!” aldus Verwer, die gelooft in een goed resultaat.

De wedstrijd op sportpark Fletiomare Oost in Vleuten vangt zaterdag aan om 14:30 uur.

Later meer over dit duel op Omroep Almere Sport.

Geschreven door