ASC Waterwijk wacht pittig duel bij ASV Arsenal

Er staan zaterdag weer aardige wedstrijden op het programma voor de Almeerse amateurclubs. De derde speelronde gaat in en zullen de ploegen uiteraard weer zeer gemotiveerd zijn.

In de zaterdag 2e klasse A gaat Waterwijk op bezoek bij ASV Arsenal.De Amsterdamse ploeg staat in de onderste regionen met nog geen enkel punt. Wel speelde men pas een duel. Arsenal zal op eigen bodem graag willen winnen, dus Waterwijk zal op hun hoede moeten zijn. De ploeg van Ryan Smart zal zeker ook tot het uiterste gaan en bij winst klimt men mogelijk weer een paar plekken.

In diezelfde afdeling treft SC Buitenboys in Edam EVC. Een ploeg die drie punten verzamelde uit twee duels. Buitenboys kwam slechts tot een schamel puntje. Kan de ploeg van Dennis Verwer bij EVC verrassen of moet men weer het onderspit delven.

Een klasse lager krijgt FC Almere te maken met TOB, een ploeg die de eerste wedstrijd ruim won maar vorige week ook weer ruim verloor. FC Almere pakte vorige week de eerste winst maar krijgt zaterdag te maken met een stevige ploeg die fysiek sterk voetbal speelt. Trainer Sandor Augustijn heeft zeker vertrouwen in een goede afloop en zal zijn ploeg op scherp hebben gezet.

Forza Almere en Sporting Almere zullen zaterdag ook aan de bak moeten. In de 5e klasse C krijgt Forza op eigen veld te maken met OSO. Deze ploeg speelde tot nog toe een wedstrijd en won deze ook. Forza won tweemaal en speelde eenmaal gelijk. De ploeg van trainer Sander van Schoonderwoerd zal alles geven om ook OSO aan de zegekar te binden. Sporting Almere moet op bezoek bij Zuidoost United en kan zeker veel tegenstand verwachten De thuisploeg heeft een punt meer dan Sporting dus bij deze wedstrijd zal de spanning zeker niet ontbreken.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door