Sharon de Miranda Flevolandse Zakenvouw van het Jaar

Provincie Flevoland is trots dat chef-kok Sharon de Miranda van het restaurant Food Forum, is gekozen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar in de categorie manager door Flevolandse Zakenvrouwen Netwerk.  

Kent u Food Forum nog niet? Om te vieren dat De Miranda heeft gewonnen, nodigt Food Forum (gevestigd in Almere op voormalig terrein van de FloriadeExpo2022) in de maand juni iedereen uit voor een feestelijke traktatie. Het restaurant is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00  tot 17.00 uur.

De jury geeft aan dat De Miranda met haar passie voor voedsel Flevoland nationaal en internationaal op de kaart zet. Met de ontwikkeling van het Menu voor de Toekomst, dat bestaat uit duurzaam, gezond en lekker eten van dichtbij, inspireert zij inwoners en ondernemers om te kiezen voor voedsel van dichtbij.

‘Wat ben ik blij en trots!, Ik voel me enorm gewaardeerd met deze titel. Speciale dank voor mijn Food Forum collega’s en provincie Flevoland. Zonder hen had ik hier vandaag niet gestaan. Food Forum op de kaart te zetten is mijn belangrijkste uitdaging voor de komende tijd!’, aldus De Miranda.

Gedeputeerde Appelman is blij met de erkenning voor De Miranda: ‘Ik ben onder de indruk hoe Food Forum Flevoland op de kaart zet. Verduurzaming van het voedselsysteem is een van de grootste uitdagingen van onze tijd en we willen bijdragen aan het vormgeven van de oplossingen.’

Inspiratierestaurant van Flevoland

In Food Forum ontmoeten foodprofessionals (boeren, producenten, consumenten, studenten, consumenten en wetenschappers) elkaar om in actie te komen voor de duurzame voedselvoorziening van de toekomst. U kunt hier ook de gerechten De Miranda en haar team proeven in het restaurant dat als 1e in Nederland het Greendish certificaat heeft ontvangen. Meer weten? Kijk op https://www.foodforum.nl/.

Foto Fotografie Kristian Krijgsman

Geschreven door