WINDMILL CLASSIC ALMERE PRACHTIG SOFTBAL SLOWPITCH FAMILIE FEEST!

De achtste editie van het allergrootste Softbal Slowpitch toernooi in Europa afgelopen weekend, was sportief en organisatorisch een super geweldig succes. Dertig teams, vele honderden deelnemers en tientallen kids, hebben genoten van het unieke ‘familiefeest’ dat jaarlijks plaatsvindt bij BSC Almere.

Kleurrijk.

De herkenbare windmolens en de vele tenten vrolijkten de al prachtige accommodatie van de veertigjarige vereniging kleurrijk op, dat samen met een gezellig ingerichte clubkantine en het stadion terras, een heerlijk horecaplein, groot springkussen en de fraaie toegangsboog van het toernooi goede doel: Muziekids Almere. De fantastische ‘Windmill Magician’ maakte het al enorme familiefeest compleet.

Spektakel.

Sportief werd gestreden in liefst vier divisies, met ‘Mens, Woman Mixed en Coed’ teams. De ploegen vanuit Europa en Amerika maakten er een waar slowpitch spektakel van op de twee speeldagen, van 08:00 tot 19:00 uur. Met daarbij de traditionele ‘All Star Game’ als hoogtepunt op de zaterdagavond. Ditmaal ook bijzonder, ter nagedachtenis aan André Mittelberg, de Windmill Field Crew Captain. Een mooi eerbetoon. Het maakte deze 2023 editie tot een onvergetelijke. Op naar editie negen. In 2024.

Geschreven door