Almere City huurt Koopmeiners van AZ.

Almere City kan komend seizoen beschikken over Peer Koopmeiners, de 23 jarige middenvelder gaat op huurbasis naar Almere City. 

Koopmeiners  ziet het wel zitten om bij Almere City aan de slag te gaan. De middenvelder begon zijn loopbaan in Alkmaar.  Koopmeiners speelde 115 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie bij het beloftenelftal bij AZ. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Excelsior en speelde daar 19 duels waar hij vier goals maakte en goed was voor diverse assists.

Goed bezig.

Almere City wil nog meer spelers aantrekken maar dat heeft even zijn tijd nodig, verder trok City de Franse spits Thomas Robinet aan en Rajiv van La Parra tekende ook nog een jaar bij. Almere City lijkt goed bezig te zijn en gaat straks met veel vertrouwen de Eredivisie in waar men in de eerste competitiewedstrijd te maken krijgt met FC Twente.

Geschreven door