Dode bij schietpartij, verdachten aangehouden in Amsterdam

Dinsdagmiddag omstreeks15.55 uur heeft aan de Vikingpad in Amsterdam een schietpartij plaatsgevonden.

De 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats liep in eerste instantie zwaar letsel op en overleed niet veel later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Getuigen hoorden een harde knal, zagen vervolgens dat een gewonde man een rode auto in werd getrokken en dat dit voertuig snel wegreed. De gewonde man naar een ziekenhuis was gebracht. De betrokken rode auto werd daar ook aangetroffen en in beslag genomen.

Het gebied is afgezet, zodat de hulpdiensten veilig hun werk kunnen doen. Naar aanleiding van het schietpartij zijn nog diezelfde dag twee verdachten aangehouden. Het gaat om mannen van 37 en 38 jaar oud uit Almere.

Foto AS Media

Geschreven door