FC Almere-trainer Sandor Augustijn: Wij hadden graag in Gooi/Utrecht gebleven

Voor de meeste clubs gaan de voorbereidingen weer beginnen voor het komende seizoen.

FC Almere werd door de KNVB ingedeeld in de derde klasse B West 1 en daar zitten behoorlijk wat sterke clubs in. FC Almere zal zich dus goed hierop in moeten stellen. Met clubs als o.a. Amstelveen Heemraad, AMVJ, sv Ouderkerk en Buitenveldert liggen er mooie wedstrijden in het verschiet.

FC Almere gaat het tweede seizoen in, in de derde klasse, men eindigde vorig seizoen in de middenmoot. Het seizoen was wat wisselvallig en had men wel hoger kunnen eindigen en eventueel de na-competitie nog kunnen halen, maar dat gebeurde echter niet.

Vertrouwen.

Trainer Sandor Augustijn schrikt niet van deze afdeling: “ De KNVB heeft het zo ingedeeld en daar zullen wij ons op in moeten stellen. De mentaliteit is wel anders dan in het Gooise, maar wat voetbal betreft ziet het er verzorgd uit en daar kunnen wij ons zeker aan meten. Ik denk dat wij goed met deze clubs mee kunnen qua voetbal gezien ons voetbal wat wij spelen dus het vertrouwen is ruimschoots aanwezig. Onze selectie ziet er goed uit en is sterk verjongd met ook wat routine. “Hopelijk worden de kansen die we vorig seizoen creëerden straks beter benut want daar schortte het nog weleens aan” aldus de oefenmeester die op maandag 14 augustus de voorbereidingen begint voor het nieuwe seizoen met zijn selectie”.

Archieffoto: In de studio van Omroep Almere met Koen Blommestijn en Sandor Augustijn.

Geschreven door