Forza Almere wil snel verloren terrein heroveren.

Vorig seizoen degradeerde Forza Almere uit de zaterdag vierde klasse maar de club is vastbesloten snel terug te keren naar deze klasse en de kersverse hoofdtrainer Sander van Schoonderwoerd deelt deze mening natuurlijk.

Schoonderwoerd hierover:  “Onze ambitie is duidelijk, Kampioen worden en promoveren naar de 4e klasse. Mijn persoonlijke doelstelling is elke wedstrijd het uiterste uit mijn ploeg halen, en gedurende het seizoen ons ontwikkelen als team maar ook als speler. Iedereen moet tot het uiterste gaan om onze doelstellingen te kunnen realiseren, en dan kunnen successen niet uitblijven “.

Kwaliteit.

De club heeft nieuwe spelers aangetrokken voor het eerste, en er is veel kwaliteit,talent en ervaring toegevoegd en kwam Garry Bouwmeester over van tweedeklasser ASC Waterwijk en dat is veelbelovend voor het komende seizoen.  “ Ik heb de indeling gezien en ik heb wat teams voorbij zien komen, onder andere Sporting Almere. Ik heb veel respect voor Tareq, de trainer van Sporting Almere, hij heeft mooie dingen in het verleden gedaan voor Forza Almere. Ik kijk enorm uit naar de wedstrijden tegen Sporting Almere. Wat betreft de rest van de competitie, ik denk dat we met een goed op elkaar ingespeeld team hoge ogen kunnen gooien en daar gaan we hard aan werken “, aldus de enthousiaste 23 jarige trainer.

De technische commissie van Forza Almere heeft haar uiterste best gedaan om de selectie rond te krijgen met gerenommeerde spelers wat straks zijn vruchten af moet werpen!

De voorbereiding van de selectie van Forza Almere begint op Dinsdag 18 Juli en er staan vijf oefenduels op het programma gevolgd door de bekerwedstrijden voordat de competitie aanvangt.

foto: De nieuwe hoofdtrainer van Forza: Sander van Schoonderwoerd.

Geschreven door