LTV Almere Open op sportpark de Marken.

Vanaf zaterdag 8 Juli is het toernooi gestart en er zijn al heel wat leuke wedstrijden gespeeld. Het toernooi duurt tot en met zondag 16 Juli .

World Tour.

Het thema dit jaar is World Tour. Dat betekent dat elke dag in het teken zal staan van een ander land. Om in de juiste sfeer te komen, passen we dagelijks de (aan)kleding, de muziek en het eten erop aan. Van Duitse schlagers, salsa muziek tot Hollandse hits, voor ieder wat wils.  En elke dag een andere foodtruck, zodat je ook echt lekker en gevarieerd kan eten. Want we gaan er wel vanuit dat je regelmatig, misschien wel dagelijks het park zal bezoeken, om te kijken of te spelen. 

Daarover gesproken, het wordt de hoogste tijd dat iedereen zich gaat inschrijven.
Dat maakt het voor de organisatie net even wat makkelijker en leuker. 

Feestavond.

Maar er is nog meer. Op vrijdagavond organiseren we een feestavond met DJ Kai (voor jong en oud) en op zaterdagavond is er een professionele Mexicaanse Bingo met hele grote prijzen. Echt de moeite van het meedoen waard!

Kortom, het belooft een leuke week te worden, waarin we alles uit de kast halen om het iedereen naar de zin te maken. Het is de moeite waard om hier aan deel te nemen!

Geschreven door