Ons Moestuin officieel geopend

Op donderdag 29 juni is, in het bijzijn van wethouder Roelie Bosch Ons Moestuin in buurthuis Cobra, officieel geopend.  

Ons Moestuin is een ontmoetingsplaats voor de oudere bewoners in Tussen de Vaarten. Een plek voor verbinding en het uitwisselen van ideeën. Ook willen we met Ons Moestuin door educatie over een biodiversiteit in de wijk een positieve bijdrage leveren aan een gezondere leefstijl van de oudere bewoners van Tussen de Vaarten. 

Van de opbrengst uit de moestuin wordt door vrijwilligers gekookt voor de ouderen uit de wijk. 

Ons Moestuin is mogelijk gemaakt door het Almeers Preventieakkoord. Een project dat is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Zorggroep Almere, De Schoor, Curea Zorg en vrijwilligers uit Tussen de Vaarten. 

Geschreven door