Run for KiKa sluit aan bij 30 van Almere

De 30 van Almere staat op 24 september weer op het programma in Almere Buiten. Lopers kunnen als vanouds kiezen uit de 1, 2, 5, 10, 15 of 30 kilometer. De eerste vier afstanden maken dit jaar voor het eerst deel uit van Run for KiKa. “Op die manier kunnen we met elkaar iets doen voor kinderen die dat hard nodig hebben”, aldus organisator Jefry Visser.

Run for Kika is een initiatief waarbij hardlopers bij diverse evenementen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar kinderkanker, om zo een bijdrage te leveren aan het vergroten van de genezingskans. “We hoeven dus niet uit te weiden over het belang hiervan. Ieder jaar genieten wij van De 30 van Almere en alle prestaties die daar worden neergezet door ‘onze lopers’. En ieder jaar zitten daar ook enorm veel jonge kinderen bij die vol enthousiasme meedoen aan onze Kids Run. Dat doet ons des te meer beseffen dat ieder kind een onbezorgde jeugd verdient. En daar willen we heel graag, samen met onze deelnemers, een steentje aan bijdragen”, legt Visser uit.

Bekijk Almere DEZE WEEK voor inschrijving.

Geschreven door