Wegafsluitingen rond Almere A6 en A27 dicht

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit waardoor automobilisten zowel de A6 als A27 rekening moeten houden met afsluitingen.

A6

Tussen donderdag 13 juli en dinsdag 25 juli voert Rijkswaterstaat vier avonden en nachten werkzaamheden uit aan de parallelbanen van de A6 tussen Almere-Stedenwijk en Almere-Stad. Van 13 op 14 juli en van 21 op 22 juli is de parallelbaan A6 richting Lelystad dicht van Almere-Stedenwijk tot Almere-Stad. Van 16 op 17 juli en van 24 op 25 juli is de parallelbaan A6 richting Amsterdam dicht van Almere-Stad tot Almere-Stedenwijk. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

A27

Van vrijdag 14 juli 21.00 uur tot maandag 17 juli 05.00 wordt gewerkt aan de A27 tussen knooppunt Eemnes en afrit Zeewolde in de richting van Almere. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en extra reistijd tot 20 minuten. Tussen knooppunt Eemnes en afrit Zeewolde is de weg afgesloten, ook de verbindingsbogen in knooppunt Eemnes van de A1 naar de A27 zijn afgesloten. De af- en oprit Eemnes is afgesloten vanaf vrijdag 14 juli 20.00 uur. Dat geldt ook voor de af- en oprit Huizen. De afrit Zeewolde is afgesloten en het tankstation en verzorgingsplaats Eemakker is ook afgesloten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina geplande werkzaamheden of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.

Geschreven door