Rijkswaterstaat vervangt op een aantal plaatsen de asfaltdeklaag van de snelweg A6.

In verband met deze onderhoudswerkzaamheden wordt de A6 richting Lemmer van 8 tot 31 juli 2020 doordeweeks enkele avonden en nachten afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en extra reistijd. Afsluitingen tussen Lelystad-Noord en Urk Van 27 tot 31 juli vinden ’s nachts tussen 19.30 en 05.00 de volgende afsluitingen plaats.

Afsluitingen en omleidingen A6 Almere richting Lemmer

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten. In verband met een aslast-beperking op de Friese Sluis geldt er voor vrachtverkeer een andere omleidingsroute en een extra reistijd die kan oplopen tot 40 minuten.

Afsluitingen tussen Lelystad-Noord en Urk

Van 27 tot 31 juli vinden ’s nachts tussen 19.30 en 05.00 de volgende afsluitingen plaats:

  • A6 tussen Lelystad-Noord (11) en Urk (13)
  • oprit Lelystad-Noord (11)
  • verzorgingsplaats Oeverwal
  • oprit Swifterbant (12)
  • verzorgingsplaats en tankstation De Abt
  • afrit Urk (13)

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 40 minuten.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Coronamaatregelen

Bij deze werkzaamheden wordt, zoals overal in Nederland, gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat afstand wordt gehouden en minder mensen en materieel tegelijkertijd op een wegdeel worden ingezet. De hinder voor het verkeer wordt echter tot een minimum beperkt.

Geschreven door