Geen winst SC Buitenboys tegen DHSC.

Ook SC Buitenboys is gestart met oefenwedstrijden en speelde direct tegen een behoorlijke tegenstander. Men speelde zaterdag tegen DHSC dat uitkomt in de 4e divisie maar er werd wel met 3-0 verloren,maar het vertoonde spel van de Almeerders zag er bij vlagen uitstekend uit.

Incompleet.

Dat de ploeg uit Almere nog niet compleet was gaf men de Utrechters toch goed partij. De thuisclub was wel veel meer aan de bal maar kwam vooralsnog tot weinig kansen en dat was doordat Buitenboys als team uitstekend functioneerde. DHSC had wel kans om de eerste helft op voorsprong te komen, maar Buitenboys hield voor de rust nog stand.

Snelle voorsprong.

In het tweede bedrijf scoorde de thuisclub de 1-0 en niet veel later uit zo’n zelfde situatie viel ook de 2-0. Buitenboys kreeg hierna ook nog mogelijkheden maar slaagde er niet in om tot scoren te komen. Uiteindelijk wisten de Utrechters ook nog een derde goal te scoren en dat gebeurde uit een hoekschop. Hierna kreeg de thuisclub verder maar weinig kansen door uitstekend te verdedigen aan de kant van Buitenboys.

Trainer Dennis Verwer was zeker niet ontevreden over zijn ploeg. “Het was een positieve wedstrijd van onze kant en er werden zowel tactisch als fysiek goede stappen gemaakt “.

Komende zaterdag oefent Buitenboys tegen vv Stormvogels op sportpark Polderkwartier.