Hoe ervaar jij de veiligheid en leefbaarheid in jouw buurt?

Binnenkort ontvang je mogelijk per post een uitnodiging van I&O Research om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor.

Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie in jouw buurt. Door je mening te geven, kun je bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid in jouw buurt. In Almere zijn bijna 40.000 willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd. Ben jij geselecteerd? Dan rekenen zij op jouw deelname!

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het maken van beter beleid voor veiligere buurten. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen, meedoen aan het onderzoek. Deel jouw ervaringen via de veiligheidsmonitor en geef de informatie die zij nodig hebben om Almere veiiliger en mooier te maken!

Het onderzoek begint rond 22 augustus en loopt tot begin oktober. Deelname aan het onderzoek kan via internet. In de loop der jaren is het onderzoek al in meer dan 300 Nederlandse gemeenten uitgevoerd. De resultaten worden in maart 2024 verwacht.

Geschreven door