Onderneming van het Jaar 2023

Ook dit jaar heb je als bedrijf weer de mogelijkheid om je aan te melden voor Onderneming van het Jaar. 17 september sluit de aanmeldperiode voor de drie categorieën: Starter, Klein bedrijf en Midden-groot bedrijf.

Per prijs worden drie genomineerden geselecteerd door een vakjury. Wethouder Maaike Veeningen maakt onderdeel uit van deze jury en moedigt Almeerse ondernemers aan om deel te nemen.  

Word je genomineerd? Dan krijg je veel exposure! Er worden video’s en foto’s gemaakt en je bent zichtbaar in lokale media en via social media. De winnaar van de categorie Midden-groot bedrijf wordt automatisch genomineerd voor de Flevolandse TOP Onderneming prijs, die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Flevopenningengala.

Zowel Gemeente Almere als Vereniging Bedrijfskring Almere hebben veel belang bij deze wedstrijd. Het verbind ondernemers en het creëert aandacht voor het Almeerse bedrijfsleven. Daarnaast geeft Onderneming van het Jaar een podium aan de genomineerden bedrijven.   >

Op 17 november is de uitreiking waar ook veel ondernemers bij elkaar komen. Dit is een mooi moment om te netwerken en dat versterkt ook weer het ondernemersklimaat. Ben of ken jij een ondernemer? Meld je dan aan via onderstaande website. Iemand voordragen kan dus ook.

Meer informatie: onderneeminalmere.nl/ovhj

Geschreven door