18 t/m 22 september 2023 Week van de Loopbaan

Je loopbaan, carrière of simpelweg je werk. Het is een groot deel van je dag en daarmee je leven. Te groot om in vast te lopen. Loop jij rond met (ontwikkel)vragen? Dan is de Week van de Loopbaan iets voor jou!

Wat is de Week van de Loopbaan?

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers de kans krijgen om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.

2023: Ontwikkelen als belangrijkste thema

Deze jaarlijks terugkerende nationale week staat dit jaar in het teken van ontwikkelen. Want door de veranderende arbeidsmarkt is investeren in personeel belangrijker dan ooit. Deskundig en op maat gegeven loopbaangesprekken zorgen voor het behoud, binden en boeien van werknemers. Blijf scherp, blijf ontwikkelen. Investeer in jezelf, hou de zaag scherp.

Hoe doe je dat dan?

Ben je onzeker over welke stappen je kunt zetten? Of wil je ontdekken hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten optimaal inzet in je werk? Of wil je meer inzicht in jezelf, stilstaan bij je sterke punten, je drijfveren en weten welk werk het beste bij jou past?

Ben jij erbij?

De makkelijkste eerste stap? Kies voor een vrijblijvend loopbaangesprek met een loopbaanexpert van Mind@Work. Bel tijdens de Week van de Loopbaan van 18 t/m 22 september naar Mind@Work    036 – 546 95 70 en maak een afspraak voor een gratis loopbaangesprek. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met info@mindatwork.org  

Geschreven door