ASC Waterwijk kijkt uit naar eerste competitieduel

Na het uitstekende seizoen van vorig jaar heeft Waterwijk weer zin om hoog te eindigen in de tweede klasse A.. Het team van trainer Ryan Smart, die dit seizoen Ben Vis opvolgde, is vol vertrouwen voor de komende competitie. Men wil graag weer optimaal presteren en hoge ogen gooien.Ook de Technische commissie sluit zich hierbij aan en heeft veel vertrouwen in de selectie.

Stappen gemaakt.

De trainer kijkt uit naar zijn debuut, “ Maar wat belangrijker is dat we deze week weer wat stappen hebben gemaakt. Het gaat om de spelers en het team en ik vervul daar mijn rol in. We hebben ook wat oefen- en bekerwedstrijden achter de rug en in die beker deden we het goed en gaan we door naar de volgende ronde. We hebben ook een mooie trainingsweek achter de rug en gaan er alles aan doen om komende zaterdag tegen Monnickendam de punten in eigen te houden, dat zou een mooi begin zijn”.

Bijzonder.

“ Ook de derby tegen Buitenboys lijkt mij iets bijzonders waar hopelijk veel mensen op af komen, het zijn aparte wedstrijden omdat spelers van beide teams elkaar goed kennen en graag willen winnen van elkaar “.

Al met al goede berichten uit Almere Stad en gaan we zien of de Almeerders haar beloften waar kunnen maken.

Het duel van a.s. zaterdag op sportpark Rie Mastenbroek begint om 15:00 uur.

Geschreven door