Eretegel voor Stichting Wensjes

De stichting Wensjes heeft een tegel gekregen in de Walk of Fame. De tegel werd zaterdagochtend onthuld.

Els van Boxtel, oprichter van de stichting, heeft samen met burgemeester Hein van der Loo de tegel in de Schutterstraat zichtbaar gemaakt.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit de kinderburgemeester en vertegenwoordigers van vrijwilligers, ledenraad Rabobank Almere, bewoners en ondernemers, heeft op basis van ruim 200 inzendingen een top 3 samengesteld. Almeerders konden stemmen op hun favoriet. De top 3 bestaat uit Stichting Wensjes, Floriade Expo 2022 en Studentenvereniging [‘endzjin]. 

Wensjes levert voedselhulp aan Almeerders in ernstige nood. Die hulp was vorig jaar meer dan nodig door de stijgende prijzen en energiecrisis. Dit doen zij belangeloos en kosteloos met de hulp van vele vrijwilligers. Ze bieden voedsel, kleding en mentale ondersteuning.

Foto’s Joan Plaatsman

Geschreven door