Stem jij ook voor de 49e tegel van de Walk of Fame

De Walk of Fame Almere is een route van 49 tegels in het Centrum van Stad. Deze tegels vertellen het verhaal van Almere. Elke tegel staat voor een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar.

In september wordt de Walk of Fame uitgebreid met de 50ste tegel. Bewoners en bezoekers van Almere konden onderwerpen aandragen voor de tegel voor het jaar 2023. Uit de ingezonden ideeën heeft een onafhankelijke jury drie onderwerpen uitgekozen: Almere City FC, ijscoman Carlo Guida en Shantykoor Almere.

Welk van deze onderwerpen wil jij graag terugzien op de Walk of Fame Almere? Stemmen kan tot 1 juni. De winnaar wordt in september bekendgemaakt tijdens de onthulling van de tegel. https://www.visitalmere.com/nl/walk-of-fame/stemmen

Geschreven door