Rene Peeters (D66) vervangt zwangere Veeningen

Vanwege zwangerschap gaat Maaike Veening tijdelijk worden vervangen door Oud-wethouder René Peeters van D66.

Fractievoorzitter Meke Smeulders van D66 is blij dat de oud-wethouder bereid is de klus op te pakken: “Er speelt veel in onze stad en het is belangrijk dat het werk niet stil blijft liggen. Als oud-wethouder, ervaren bestuurder én Almeerder kent René de stad, het stadhuis en het werkveld als geen ander. Hij kan hierdoor snel het werk oppakken.”

Peeters was van 2010 tot 2018 al wethouder in Almere met onder andere de portefeuilles onderwijs, jeugd en sport in zijn portefeuille. Sindsdien is hij werkzaam als adviseur op het gebied van verbinding tussen onderwijs en zorg en als vrijwilliger is hij bestuursvoorzitter van Humanitas. Hij zal tijdelijk zijn functie neerleggen tot dat Maaike weer terug is.

Als alles goed blijft gaan start ze met haar zwangerschapsverlof op 13 November

Foto Facebook Rene Peeters

Geschreven door