SC Buitenboys wil slag slaan in eerste competitieduel

In de zaterdag tweede klasse A gaat SC Buitenboys zaterdag op bezoek bij het Amsterdamse AFC. De ploeg van Dennis Verwer wist vorig seizoen in de na-competitie  een langer verblijf in deze klasse te continueren.

Derby ‘s

De club uit Almere Buiten is ook weer ingedeeld bij stadgenoot Waterwijk en zijn twee derby’s een feit. De eerste derby staat op 27 Januari komend jaar pas gepland dus men moet wel even geduld hebben wanneer beide kemphanen elkaar treffen. SC Buitenboys heeft een fanatieke trainingsweek achter de rug en veel gewerkt aan de speelwijze van het team. “ Ondanks dat we wisselende resultaten hebben geboekt in de voorbereiding gaan we vol vertrouwen richting Amsterdam “ stelt Verwer, die vorig seizoen al na de winterstop deze ploeg onder zijn hoede had na het ontslag van Mark Steur.

Prijzen.

Met wat nieuwe gezichten in de ploeg wil Buitenboys toch graag meedoen voor de prijzen en zal alles in het werk stellen om dit waar te maken. Komende zaterdag dus op visite bij AFC dat ook de ploeg op diverse plaatsen versterkte. Op sportpark Goed Genoeg begint dit duel om 15:00 uur.

Geschreven door