100 Kleuren in 1 Regenbooggesprek

Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november is identiteit hét gespreksonderwerp in het M. Punt! Winterpride Almere komt dan op bezoek en organiseert regenbooggesprekken voor iedereen die hierover wilt meepraten.

Dit zijn persoonlijke, 1 op 1 gesprekken met vertegenwoordigers van de lhbti+ gemeenschap. Kom praten met lhbti+ mensen in plaats van over hen te praten en ontdek wat ons verbindt. Dit evenement vindt plaats in het midden van de kunstinstallatie van Emmanuelle Moureaux, 100 colors no.45 ”8760 hours”. Wat voor rol speelt kleur in onze identiteit?

Wil jij graag in dit (regenboog)gesprek stappen? Toegang is gratis, maar in verband met de beperkte ruimte is het nodig om dit van tevoren te reserveren via een gratis ticket. Reserveer via deze link je plaats: https://tickets.jijbentm.art/nl/activiteiten/tickets

Geschreven door