Almeerse clubs treffen weer mooie tegenstanders

Komende zaterdag staan er weer aardige duels gepland voor de voetbal amateurs in Almere. De vierde speelronde gaat in en zijn de clubs weer zeer gemotiveerd om goede prestaties te leveren.

In de 2e klasse A  krijgt ASC Waterwijk het  Amsterdamse AFC op bezoek en het wordt tijd dat de ploeg van Ryan Smart weer eens drie punten gaat pakken. Met een punt uit drie duels gaat het nog lang niet voor de wind. Er staan twee clubs onder Waterwijk, nl Wartburgia en Kon. HFC. Bij winst op AFC kan men weer wat meer naar boven kijken. Mogelijk zal men zaterdag de Amsterdammers verrassen.

SC Buitenboys krijgt ook een pittige tegenstander op bezoek . Het Hoornse Zwaluwen ‘30 zal zeker geen gemakkelijk kluif worden maar als men het spel van vorige week door kan zetten zit er zeker een goed resultaat in. Trainer Dennis Verwer zal zijn ploeg goed voorbereid hebben op deze tegenstander en kan men hopelijk weer drie punten bijschrijven.

In de derde klasse B ontvangt FC Almere het onderaan staande FC Weesp. Deze ploeg komt uit de zondagcompetitie en denkt op zaterdag goed te kunnen presteren. Tot nog toe zijn ze nog puntloos maar daar kan zaterdag zomaar verandering in komen. FC Almere liet jl zaterdag een lijkende overwinning in de slotfase nog liggen en mag tegen deze tegenstander zich niet voor de tweede keer laten verrassen. Trainer Sandor Augustijn zal dit zijn jongen uiteraard wel verteld hebben en zal men super gemotiveerd aan dit duel moeten beginnen.

In de 5e klasse C gaat Forza Almere op bezoek bij Sporting Martinus, en ontvangt Sporting Almere het onberekenbare Nieuw Sloten. 

De vrouwen van ASC Waterwijk en SC Buitenboys treffen in de 3e klasse B elkaar op sportpark Rie Mastenbbroek.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door