Lindo Pourchez speelt komend seizoen voor SDC Putten

ASC Waterwijk ziet aan het einde van het seizoen Lindo Pourchez vertrekken bij de club. De 22 jarige voetballer vindt het een uitdaging en gaat deze graag aan, maar wil eerst met Waterwijk nog voor de prijzen gaan.

Bewijzen

De in Lelystad woonachtige Pourchez heeft het uitstekend naar zijn zin bij Waterwijk maar wil zich graag in Putten ook bewijzen. Zijn favoriete positie is aanvallende middenvelder of rechtsbuiten. Hij is zijn voetbalcarrière bij Almere City FC gestart. In het seizoen 2016/2017 maakte hij de overstap naar ASC Waterwijk, waar hij de jeugdselecties heeft doorlopen. Sinds het seizoen 2020/2021 speelt hij in de A-selectie en zag men in hem al een groot talent.

Ambitie

Pourchez over deze stap:  “Met veel enthousiasme kijk ik uit naar mijn komst bij SDC Putten volgend seizoen. De club ambitie past perfect bij mijn eigen doelen en ik ben vastbesloten om te groeien als speler en belangrijk te zijn voor het team om gezamenlijk onze doelen te halen. Ik kan niet wachten om het blauw te dragen van dit echte voetbaldorp en mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen.”

ASC Waterwijk gunt het deze speler als geen ander, maar hoopt dat men het vervolg van de competitie nog veel mooie momenten van hem kan genieten.

Geschreven door