Burgemeester Hein van der Loo sluit bedrijfspand in Almere Buiten

Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten een bedrijfspand aan de Hopperzuigerstraat in Almere voor zes weken te sluiten.

Het pand is beschoten, vermoedelijk op 3 oktober. De maatregel is bedoeld om de veiligheid in het gebied rondom het bedrijfspand te herstellen.

De burgemeester heeft besloten het desbetreffende bedrijfspand per 5 oktober 2023 voor zes weken te sluiten. Dat betekent dat niemand het pand mag betreden. Gedurende deze periode wordt beoordeeld of de sluiting langer moet duren.

Burgemeester Hein van der Loo: “Iedereen moet veilig kunnen wonen en werken in Almere. Dat geldt ook voor de ondernemers en bezoekers van onze bedrijventerreinen. Als het nodig is, neem ik maatregelen om de veiligheid te herstellen.” Het bedrijfspand aan de Hopperzuigerstraat op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten is meerdere malen beschoten, vermoedelijk op dinsdag 3 oktober 2023. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Geschreven door