Dinsdag 14 november politiekcafe op Omroep Almere Live

Nieuwe Lokale politieke partij Sterk Lokaal Almere organiseert een politiek café. Diverse partijen zijn uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

Locatie : Cafe op 2 Stadhuis plein in Stad (gebouw Voetnoot)

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00-19:30 inloop
19:30-22:00 politiek debat
22:00-22:30 optreden zangeres Lynn

Reden voor het politieke café is dat een week later de landelijke verkiezingen zijn. Elke keer blijkt weer dat er veel mensen zijn die nog niet weten waar ze op gaan stemmen. De zogenaamde “zwevende” kiezer.

Lokale partij Sterk lokaal Almere, wil de stemgerechtigde helpen bij deze keuze. Er zijn ongeveer 12 partijen uitgenodigd om iemand af te vaardigen van de landelijke lijst. Wij hopen dat er massaal gehoor wordt gegeven aan de uitnodiging, zodat de landelijke politieke partijen nog kunnen proberen om de inwoners van Almere te overtuigen om te gaan stemmen.

U, de inwoners van Almere, bent ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het politieke café.

Presentatie Lex Ruyssenaars

Het debat zal ook live worden uitgezonden op Omroep Almere TV stream. Tevens zullen er van meerdere debatten door (organisaties, politieke partijen en belangen organisaties ) live uitzendingen en of compilaties volgen. Omroep Almere heeft geen enkele invloed in welke vraag of avond. Organiseert u iets rond de verkiezingen, laat het weten kijken we of we die mee kunnen nemen in het schema.

Geschreven door