Feestelijke opening ALDI Almere

Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste 400 klanten!

Op woensdag 18 oktober om 8:00 uur wordt de nieuwe ALDI-vestiging aan de Markerkant 10-6 in Almere geopend. Deze feestelijke gebeurtenis zal worden geleid door Gerard Swankhuizen, een ervaren filiaalleider die al 12 jaar werkzaam is bij ALDI. Gerard en zijn team kijken er naar uit om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan.

Door een goede samenwerking met de twee andere winkels in Almere kunnen zij de klanten optimaal van dienst zijn.  De winkel is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en de geur van afgebakken brood komt je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten zijn het bewijs dat kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van €20 een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een slow cooker, een pizza oven of tegoedbonnen van maximaal €250. Klanten die misgrijpen ontvangen een gratis ALDI-boodschappentas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Waar mogelijk worden onze winkels voorzien van zonnepanelen, we betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw en er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt.

De nieuwe winkel aan de Markerkant beschikt over 108 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Geschreven door