Inspiratie-talk Beeldhouwer Willem Koot”

In Boekwinkel Korsakov aan de Bartokweg 107 in Almere Muziekwijk houdt beeldhouwer Willem Koot vrijdag 13 oktober 2023 van 16:00 tot 18:30 uur een inspirerende presentatie.

De beeldhouwer brengt vier sculpturen mee en vertelt de gasten over de reis van idee naar uiteindelijke resultaat. Hoe verwerkt hij indrukken die hij opdoet in zijn beelden? Waar haalt hij de inspiratie vandaan en hoe geeft hij daadwerkelijk vorm aan een idee?

Willem Koot is sterk gefascineerd door het ambacht van beeldhouwen in steen sinds 2013. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot professioneel beeldhouwer. De kracht van de seizoenen, de eindeloos repeterende levenscyclus van de mens, ontzag voor onze zon zijn voor Willem Koot vaste inspiratiebronnen. Ook het spannende, onhandige in toenadering tussen mensen, is terug te zien als thema in zijn beelden.

Een inspirerende middag voor makers, liefhebbers van sculpturen en andere kunstminnenden. Onder het genot van een hapje en een drankje,  een prachtig moment om elkaar te ontmoeten en enkele sculpturen te bekijken.

De toegang is gratis, graag wel aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt

Aanmelden kan via info@boekwinkelkorsakov.nl Meer informatie op www.boekwinkelkorsakov.nl

Boekwinkel Korsakov: Tweedehands boeken over kunst, design, fotografie en architectuur Een knusse winkel in Almere Stad Muziekwijk, 25 vierkante meter helemaal ingericht met tweedehands boeken. Drie dagen per week: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Boekwinkel Korsakov organiseert elke maand een event met een kunstenaar, performer of muzikant. De setting is intiem, het aantal gasten beperkt. Elke keer verrassend en uitdagend.

Geschreven door