Nieuwe datum bekend van rondleidingen in stad ivm verslavingszorg

Afgelopen maart organiseerden Leger des Heils, Kwintes en Amethist Verslavingszorg ‘Lijntje door Almere’. Vanwege de grote belangstelling voor deze rondleiding openen de zorginstellingen opnieuw hun deuren.

Onder begeleiding van medewerkers van Amethist wordt er op woensdag 25 oktober een wandeling gemaakt door het centrum. Het doel is om inwoners van Almere te informeren over het aanbod van maatschappelijke voorzieningen voor mensen die worstelen met verslavingen en dakloosheid.

Er zijn 2 rondleidingen: de 1e ronde is van 11:00-13:00 uur en de 2e ronde van 14:00-16:00 uur. Het verzamelpunt is het Info Centrum (Donjon 3-5 naast de HEMA).

Aanmelden kan via lijntjedooralmere@amethistverslavingszorg.nl. Geef hierbij aan op welk tijdstip je mee loopt.

Foto gemeente Almere

Geschreven door