Programma LED Herfst van StrandLabs bekend is bekend.

Zondag 5 november kun je vanaf 11:00 uur bij StrandLAB Almere; Luisteren, Eten en Doen. LED Herfst staat in het teken van herinneringen aan het strand.

Samen met de residenten van StrandLAB Almere, De Waag Future Labs en bewoners haalt StrandLAB herinneringen op aan het verleden en de toekomst van het Almeerderstrand. Het programma is voor alle leeftijden geschikt.

Tijdens LED Herfst zijn er verschillende workshops en voeren we gesprekken over het Almeerderstrand. Zo kan je mee op Ottertour met Teun Karelse. Hij toont je het leefgebied en het ecosysteem van de otter. Aan het einde onthult hij zijn kunstwerk, waarvoor hij maandenlang de otter observeerde. Kunstenaar Eva van der Zand en meubelmaker Yaniv Schartz geven een interactieve workshop waarin je wordt uitgenodigd om na te denken over de toekomst van honden en mensen op het strand en de ‘afdruk’ die zij achterlaten. Almeerse relationeel kunstenaar en vormgever Zita Pitoy geeft een workshop waarin je een eigen memento mori kan maken. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk op www.strandlab-almere.nl/programma/led-herfst/.

Eten

De lunch tijdens LED Herfst wordt verzorgd door Renate van Vega Happie. Als voorstander van een eerlijke en bewuste levensstijl neemt ze je mee op een smakelijke vegetarische reis. Iedereen die zin heeft in een lekkere vegetarische maaltijd is welkom om 13:15 uur aan te schuiven. Het is een warme lunch, ter waarde van € 15,00 die StrandLAB aanbiedt voor € 7,50. Het menu wordt van tevoren bekendgemaakt. Inschrijven kan via de website.

Over StrandLAB Almere

StrandLAB is een buitenlaboratorium voor cultuur voor kunstenaars, makers, onderzoekers en bewoners op het Almeerderstrand (IJmeerdijk 1-B). Op deze ontmoetingsplek van water, ruimte en avontuur maken kunstenaars en creatieve ondernemers het gebied interessant en toegankelijk voor iedereen. StrandLAB versterkt de culturele uitstraling van Almere door initiatieven te stimuleren en verbindingen te leggen, en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van Almere als een aantrekkelijke woon- en werkplek.

Geschreven door